Webber: "Prelungirea contractului cu Red Bull nu este o formalitate"

Publicat vineri, 26.08.2011 13:19 de Daniel Popescu

Mark Webber a admis că prelungirea contractului cu Red Bull nu mai reprezintă o formalitate, însă anticipează că va semna o nouă înţelegere în viitorul foarte apropiat.

Presa internaţională anticipa că Red Bull Racing va confirma oficial prelungirea contractului lui Mark Weber pentru 2012 până la finalul vacanţei de vară din Formula 1.

Chiar dacă australianul a purtat negocieri cu patronul Dietrich Mateschitz şi şeful Christian Horner pe parcursul lunii august, cele două părţi nu au ajuns încă la un acord final. Webber este convins că situaţia se va rezolva în viitorul apropiat, însă admite că noul contract nu mai reprezintă o simplă formalitate de îndeplinit.

"Deciziile vor fi luate în scurt timp, aşa că ar trebui să fim destul de aproape să facem ceva. Dar aş fi obraznic să spun (n.r - că este o formalitate). Decizia mea trebuie să fie luată în considerare, chiar dacă decizia echipei este destul de clară. Evident, Mateschitz a fost grozav, la fel ca toţi băieţii din echipă. Totul va deveni clar în scurt timp", a declarat el pentru publicaţia britanică Autosport.

Webber pilotează pentru Red Bull Racing din sezonul 2007.

Via | Autosport

  • theo55, vineri, 26.08.2011 13:37

    Printre cuvinte vrea sa ne spuna ca nu-i prea convin conditiile impuse . Asta inseamna : daca-ti convine bine ... daca nu , paaaa .