Webber nu se grăbeşte să-şi prelungească contractul cu Red Bull

Publicat duminică, 12.06.2011 15:47 de Daniel Popescu

Mark Webber a confirmat că vrea să rămână la Red Bull în 2012, însă susţine că nu are niciun motiv să se grăbească să semneze prelungirea contractului.

Informaţiile dezvăluite în acest sfârşit de săptămână de Christian Horner, potrivit cărora Mark Webber a informat Red Bull că doreşte să rămână la echipă şi anul viitor, au fost confirmate în mod public şi de pilotul australian.

Cu toate acestea, pilotul echipei Red Bull Racing insistă că nu are niciun motiv să se grăbească, motiv pentru care negocierile vor începe undeva în cursul acestei veri.

"Mă simt foarte confortabil şi sunt fericit aici. Băieţii au făcut o treabă fenomenală pentru mine în ceea ce priveşte podeaua. Băieţii şi mecanicii, sunt foarte mulţumit de toate astea. Dar vom continua să vorbim. Nu trebuie să ne grăbim. Avem timp pentru a discuta, aşa că vom continua să facem asta", a declarat australianul.

Presa internaţională a speculat că australianul reprezintă o opţiune inclusiv pentru Ferrari, chiar dacă Scuderia insistă că Felipe Massa îşi va duce la bun sfârşit contractul ce urmează să expire anul viitor. Totuşi, Webber susţine că în prezent nu analizează în niciun fel posibilitatea de a concura pentru altă echipă în 2012.

Via | Autosport

  • mobius, duminică, 12.06.2011 17:47
    Webber

    Poate ca asteapta sa vada unde va activa Briatore in sezonul viitor. Cine stie poate ca vom afla pana la urma si ce se intampla acum in culisele Red Bull.