Webber, multumit de locul 4 la Monaco

Publicat luni, 26.05.2008 12:22 de Daniel Popescu

Mark Webber s-a declarat multumit de locul 4 ocupat la finalul Marelui Premiu al statului Monaco de duminica.

Webber a reusit sa profite de problemele celorlalti piloti si, dupa o cursa fara erori, a reusit sa termine pe locul 4, obtinand astfel cel mai bun rezultat din acest sezon.

"A fost un rezultat grozav care ne da multe puncte", a declarat Webber. "Nu a fost cea mai spectaculoasa cursa din lume in termeni de pilotaj, dar a fost foarte dificil la inceput pe pista umeda. Ar fi fost bine sa avem ceva mai multa benzina pentru ca a trebuit sa schimbam pneurile cu 5 tururi mai devreme decat am fi vrut. Nu a fost ideal, dar echipa a facut o treaba foarte buna. Este minunat sa obtinem un rezultat atat de bun"

.

In schimb, David Coulthard a avut o cursa dezamagitoare, fiind nevoit sa abandoneze in turul 13. "Am avut probleme cu coborarea in viteze si am fost prins pe picior gresit la intrarea in Casino. M-am corectat, dar apoi am iesit de pe pista. Mi s-a parut ca Bourdais are un accident similar si m-a gasit in zona unde urma sa faca accidentul. Sunt extrem de dezamagit pentru ca aceasta este o cursa in care poti castiga puncte daca stai departe de probleme. Dar baietii au facut otreaba grozava sa refaca masina dupa accidentul de sambata si sunt fericit ca au obtinut locul 4 cu Webber".