Webber a devenit ambasador al comitatului britanic Buckinghamshire

Publicat marţi, 22.06.2010 10:39 de Daniel Popescu

Mark Webber a fost numit ambasador al comitatului Buckinghamshire din Marea Britanie pentru a promova această regiune în întreaga lume.

Pe lângă rezultatele foarte bune obţinute pe parcursul sezonului 2010, Mark Webber are un nou motiv de mândrie, de data aceasta pe plan personal.

Pilotul echipei Red Bull Racing a fost numit ambasador al comitatului britanic Buckinghamshire în cadrul unei ceremonii găzduite de preşedintele Alex Pratt, iar australianul va avea misiunea de a promova Buckinghamshire în Marea Britanie şi în întreaga lume.

Numirea lui Webber în acest post este justificată de faptul că echipa Red Bull Racing are sediul central în localitatea Milton Keynes din comitatul Buckinghamshire, iar pilotul s-a arătat entuziasmat de această oportunitate.

"Am locuit în Buckinghamshire de când am ajuns aici din Australia pentru a participa în Formula 1 şi am concurat pentru două echipe de Formula 1 localizate în acest comitat: Jaguar şi actuala mea echipă, Red Bull Racing. Chiar dacă prin natura jobului meu călătoresc în jurul lumii, sunt mândru ca acest comitat minunat a devenit casa mea adoptivă".

"Este un privilegiu să fiu invitat să devin ambasador al comitatului Buckinghamshire şi sunt încântat să accept această onoare. Sper să pot contribui la promovarea cauzei ambasadorilor şi să sprijin munca importanta pe care aceştia o aduc oamenilor din Buckinghamshire", a declarat Webber.

Buckinghamshire are peste 100 de ambasadori care promoveaza comitatul prin intermediul muncii lor, cei mai mulţi dintre aceştia fiind antreprenori, sportivi sau lideri ai comunităţilor locale.

Via | AutoMoto365