Vot favorabil pentru circuitul de la Silverstone de la BRDC

Publicat miercuri, 01.08.2007 12:37 de Daniel Popescu

Membrii British Racing Drivers' Club (BRDC) au votat marti in unanimitate sa sustina proiectul de dezvoltare a facilitatilor pentru circuitul de la Silverstone.

Aceasta aprobare va permite BRDC sa puna in aplicare planurile pentru ca Silverstone sa gazduiasca Marele Premiu al Marii Britanii si dupa anul 2009, cand expira actualul contract cu FIA. Obiectivul pe termen lung al BRDC este sa extinda functionalitatea circuitului de la Silverstone si relevanta acestuia in sporturile cu motor si sa se asigure ca Marea Britanie va ramane liderul mondial in aceasta arie.

Presedintele BRDC, Damon Hill, sustine ca votul favorabil asigura viitorul sporturilor cu motor. "Acest vot reprezinta un rezultat minunat pentru sporturile cu motor din Marea Britanie. Planul aprobat de BRDC este important nu numai pentru Silverstone, ci si pentru dezvoltarea sportului in aceasta tara. Putem continua sa crestem piloti valorosi numai daca avem facilitati adecvate. Stiu cat este de special ca un pilot sa castige o cursa in tara sa, pentru ca eu am reusit asta", a declarat Hill.