Video: Un tur de circuit pe Red Bull Ring cu Vettel şi Ricciardo

Publicat joi, 12.06.2014 17:38 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel şi Daniel Ricciardo dezvăluie secretele unui tur rapid pe modernizatul circuit Red Bull Ring, care va găzdui Marele Premiu al Austriei din luna iunie.

Formula 1 este pe punctul de a reveni în Austria pentru prima oară după o pauză de 11 ani, pe circuitul A1 Ring modernizat de Dietrich Mateschitz şi rebotezat în Red Bull Ring.

Ca parte a evenimentelor de promovare pentru Marele Premiu al Austriei, Red Bull Racing a realizat un clip video în care prezintă poziţionarea geografică a circuitului şi frumuseţile peisajului înconjurător, înainte ca Sebastian Vettel şi Daniel Ricciardo să urce la volanul unor monoposturi virtuale.

Cei doi piloţi ai echipei Red Bull Racing explică principalele caracteristici ale circuitului şi dezvăluie cele patru zone în care se vor putea efectua depăşiri, dar şi care este virajul care va pune cele mai mari probleme în cazul apariţiei ploii. 

  • GrosJan, joi, 12.06.2014 17:57

    as vrea sa vad cum arata circuitul dupa asa zisa modernizare. De fapt, cand a fost exclus principala problema invocata de Bernie nu era circuitul in sine care e destul de nou ci infrastructura, faptul ca se ajunge(a) greu acolo. Oare chiar au schimbat toate acestea sau doar are nevoie RBR de o cursa acasa?

  • sorin, joi, 12.06.2014 22:34

    ce-o sa le dea mercedes .. de le iasa din cap toti tauri

  • ovidiu15081982, vineri, 13.06.2014 09:25

    un circuit superb situat intr-un cadru natural deosebit....mi-a parut rau ca l-au scos din calendarul formulei 1...sper sa fie o cursa grozava, plina de depasiri !