Vettel: "Victoria de la Monza nu m-a schimbat"

Publicat vineri, 26.09.2008 14:35 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel spune ca viata sa nu s-a schimbat deloc dupa victoria impresionanta din Marele Premiu al Italiei.

Pilotul Scuderiei Toro Rosso a obtinut o victorie stralucitoare la Monza, fiind in atentia intregii prese in urma performantei sale.

Totusi, tanarul pilot german sustine ca victoria nu l-a schimbat in niciun fel. "Este la fel ca si inainte, nimic nu s-a schimbat", a declarat Vettel.

"Evident, a fost un rezultat foarte bun si din pacate nu am avut timp sa sarbatorim. Asta se va intampla la finalul sezonului. Acum trebuie sa ne concentram pe aceasta cursa"

.

Vettel crede ca Toro Rosso poate obtine rezultate bune si in ultimele patru curse ale sezonului, chiar daca admite ca va fi dificil sa termine din nou pe podium. "Este dificil. As spune ca, in conditii normale de cursa, nu este posibil. Avem doua echipe foarte puternice si asta insemana dintr-un foc patru masini, asa ca daca ei nu au probleme nu ne ramane prea mult. Pentru un alt podium avem nevoie de conditii speciale sau sa se intample ceva in fata si sa profitam".

Vettel va concura anul viitor pentru Red Bull, insa a admis ca are sentimente mixte inaintea plecarii de la Toro Rosso. "Rad cu un ochi si plang cu celelalt. Pe de o parte astept noua aventura, dar pe de alta parte sunt foarte trist. Nu plang, dar nu vreau sa plec. Este normal. Indata ce parasesti un mediu in care te-ai simtit foarte bine nu vrei sa pleci. Pe de alta parte astept cu nerabdare sa merg acolo".