Vettel: "Titlul nu schimbă nimic pentru finalul sezonului"

Publicat joi, 13.10.2011 16:09 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel susţine că va aborda ultimele patru curse cu aceeaşi determinare de a câştiga, chiar dacă şi-a adjudecat deja al doilea titlu mondial.

După ce anul trecut a aşteptat până în ultima cursă pentru a deveni liderul clasamentului general şi, implicit, campion mondial, Sebastian Vettel a avut de îndeplinit o misiune semnificativ mai uşoară în acest sezon, cucerind titlul cu patru etape înainte de final.

Chiar dacă teoretic se poate relaxa în finalul acestui sezon, pilotul echipei Red Bull susţine că nu va schimba nimic în modul în care abordează cursele şi că obiectivul său este să câştige cât mai multe dintre acestea.

"Chiar dacă titlul era din ce în ce mai aproape în ultimele curse, am încercat întotdeauna să ne concentrăm pe fiecare cursă în parte. Când am trecut linia de sosire (n.r - la Suzuka), evident că am ştiut că ne putem descurca un pic mai bine şi întotdeauna ai multe emoţii şi ştii că te poţi descurca mai bine în cursele de duminică."

"Am fost învinşi de Button şi Alonso. Ne-ar fi plăcut foarte mult să câştigăm, dar avem un nou weekend şi vom încerca să obţinem o alta victorie. Sigur, titlul este decis, dar asta nu schimba nimic în modul nostru de abordare", a precizat dublul campion mondial în paddock-ul circuitului Yeongam din Coreea de Sud.

Via | ESPNF1