Vettel: "Titlul mondial înseamnă totul pentru mine"

Publicat marţi, 10.08.2010 15:15 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel a dezvăluit că singurul său obiectiv este să cucerească titlul mondial, datorită eforturilor depuse pe tot parcursul carierei.

Sebastian Vettel este unul dintre numeroşii pretendenţi la titlul mondial în acest sezon, iar pilotul echipei Red Bull este determinat să fructifice această oportunitate, mai ales că beneficiază de un monopost foarte competitiv.

Germanul spune că dorinţa sa este cu atât mai arzătoare cu cât a luptat încă din copilărie pentru a-şi atinge acest obiectiv.

"Nimic în lume nu contează mai mult pentru mine precum câştigarea titlului mondial. Mi-aş fi dorit foarte mult să fiu acolo (n.r - să mă joc în piscina cu copiii), dar a trebuit să muncesc din greu şi să mă antrenez. Munceam deja pentru a-mi îndeplini obiectivul în viaţa", a declarat el pentru publicaţia germană Auto Bild, făcând referire la faptul că a debutat în karting la vârsta de opt ani.

Vettel a ieşit în evidenţă în acest sezon prin cele şapte pole position-uri realizate în primele 12 etape, dintre care ultimele patru consecutive. Totuşi, germanul şi-a trecut în cont numai două victorii şi a acumulat cu 10 puncte mai puţin decât coechipierul său Mark Webber.

Via | PlanetF1

  • NickM, marţi, 10.08.2010 16:00
    Vettel

    Nu sunt in masura sa spun ca nu merita titlul , dar numai sa o faca cu profesionalism pentru ca este tanar si mai are mult de invatat de la colegul lui.

  • 321xiorel123, miercuri, 11.08.2010 08:02
    Vettel

    Pe cuvantul lui de onoare ca nu-i este mai important a fi nr.1 la Red Bull.?

  • dany, miercuri, 11.08.2010 15:02

    e normal sa-si doreasca asta...succes...si sa castige cel mai bun