Vettel şi Webber admit deteriorarea relaţiei la Red Bull

Publicat marţi, 20.07.2010 13:27 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel şi Mark Webber au recunoscut ca relaţia lor s-a deteriorat după incidentele de la Marele Premiu Premiu al Marii Britanii.

Mark Webber a anunţat săptămâna trecută că a pus capăt conflictului cu propria sa echipă după ce a purtat o discuţie cu şeful Christian Horner pe marginea deciziei de a-i oferi coechipierului său Sebastian Vettel singura aripă fată de specificaţie nouă disponibilă la Silverstone.

Cu toate acestea, episodul continuă să aibă urmări în privinţa relaţiei celor doi piloţi ai echipei, iar Vettel a admis că parteneriatul său cu Webber s-a deteriorat în lumina evenimentelor din Anglia.

"Cu siguranţă există o anumită distanţă. Echipa este principala prioritate, dar de obicei piloţii văd lucruri cu încăpăţânare. Este acelaşi lucru şi în acest caz. Lucrăm împreună acolo unde trebuie să lucrăm împreună pentru a duce mai departe echipa şi pentru a dezvolta monopostul. Altfel, fiecare se concentrează pe el însuşi în avantajul său", a declarat Vettel pentru publicaţia germană Der Spiegel.

La rândul său, Webber nu exclude ipoteza apariţiei unor noi tensiuni cu Vettel, mai ales dacă cei doi vor rămâne în lupta pentru titlu până spre finalul sezonului.

"Cine ştie, poate în următoarele luni, dacă amândoi concurăm în frunte, lucrurile ar putea deveni mai tensiionate între noi", a precizat australianul.

Via | GMM