Vettel remarca progresele Scuderiei Toro Rosso

Publicat miercuri, 17.02.2010 13:24 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel considera ca Toro Rosso este una dintre echipele cu potential pentru sezonul 2010.

Alaturi de Force India, Scuderia Toro Rosso a fost una dintre marile surprize ale sesiunii de teste de la Jerez de saptamana trecuta, potrivit unei analize realizate de Automarket. Timpii foarte buni obtinuti pe circuitul din sudul Spaniei si fiabilitatea monopostului i-au atras atentia si lui Sebastian Vettel, pilotul care a obtinut in 2008 la Monza prima victorie pentru echipa cu sediul la Faenza.

"Cred ca cea mai mare surpriza este cand la uiti la toate echipele. Cand te uiti la masini nu difera doar culorile, ci si formele, cu o filosofie diferita de design. Toate sunt mai mult sau mai putin apropiate, la diferente de cateva zecimi, si cred ca noi, Ferrari si Mercedes suntem destul de aproapiati. Dar si cei de la Toro Rosso par foarte puternici. Daca citesti timpii, sunt destul de aproape", a declarat pilotul echipei Red Bull Racing in cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Germanul a avut ocazia saptamana trecuta sa evalueze pentru prima oara caracteristicile noului monopost Red Bull RB6. In ciuda timpilor mai putin reprezentati si a unor probleme de ordin tehnic, Vettel sustine ca este multumit de comportamentul noului monopost.

"Sunt destul de multumit de stabilitate. Cred ca monopostul reprezinta un pas inainte, nu numai in ceea ce priveste numarul ci si in termeni de feeling. Sincer sa fiu, nu am avut prea mult timp pe pista uscata si acesta este mediul in care afli cele mai multe date", a mai precizat el.

A doua sesiune de teste de la Jerez din aceasta iarna a inceput miercuri, insa ploaia si-a facut din nou aparitia si bulverseaza in prezent programul obisnuit al echipelor.

Via | ITV

  • marius_kji, miercuri, 17.02.2010 14:35
    f1

    Mergeti pe www.formula1.com(video) sa vedeti cel mai tare rezumat de F1 ,sezonul 2009 cu imagini si comentarii radio(plus pole position on board la toate etapele) pe care nu le-ati prea auzit(stiti voi de ce).dureaza cam o ora si sigur nu ati mai vazut un montaj ca asta,plus muzica dementiala(favorita mea este singapore).Nu o sa va para rau.Enjoy

  • marius_kji, miercuri, 17.02.2010 14:37
    f1

    Si Vettel va castiga campionatul in 2010

  • scuderia, miercuri, 17.02.2010 14:40
    @marius

    nu ne uitam numa de o saptamana la formula 1. asa ca las ca stim. am vazut si noi.

  • marius_kji, miercuri, 17.02.2010 19:16
    scuderia

    ti-am ranit sentimentele.

  • marius_kji, miercuri, 17.02.2010 19:17
    scuderia

    mii de scuze

  • Lucky_Man, miercuri, 17.02.2010 19:50
    f1

    Dar Red Bull a aratat ceva in testele astea,de-si tot da asta cu parerea despre altii?