Vettel regreta iesirea in decor din antrenamente

Publicat vineri, 26.03.2010 16:42 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel admite ca o greseala personala l-a privat de obtinerea unui timp competitiv in a doua sesiune deantrenamente libere din Australia.

Considerat drept unul dintre cei mai buni piloti pe ploaie din actuala generatie a Formulei 1, Sebastian Vettel a ratat oportunitatea de a stabili un timp competitiv pe pista umeda de la Mebourne din a doua sesiune de antrenamente.

Desi a fost rapid pe primele sectoare, pilotul echipei Red Bull a iesit in decor si nu a reusit sa puna in valoare calitatile monopostului Red Bull Racing, terminand sesiunea doar pe locul 16. Germanul a regretat incidentul si si-a admis vina, insa este increzator ca monopostul Red Bull este unul competitiv.

"Am avut o iesire de pe circuit la finalul celei de-a doua sesiuni. Evident, nu este ceva ideal, dar se intampla, pentru asta exista antrenamentele. A fost greseala mea. Am fost putin prea departe cand am apasat franele. De aceea am ratat cel mai important timp la finalul celei de-a doua sesiuni, dar masina este buna si Mark Webber a aratat ca suntem acolo sus. Va fi insa o lupta echilibrata intre masinile de top", a declarat germanul pentru site-ul oficial al echipei sale.

Webber a finalizat a doua sesiune de antrenamente pe locul 3, la mai putin de jumatate de secunda de liderul Lewis Hamilton.

Via | Red Bull Racing

  • Schubler, vineri, 26.03.2010 17:11
    Vettel

    Si eu regret iesirea lui in decor. Era un timp de referinta care sa ne ofere o idee a timpilor realizati de ceilalti piloti. Dar... si maine e o zi!

  • diesel08, vineri, 26.03.2010 17:19
    errare humanum...daca n-o faci in cursa:)

    A3-ul reflecta cel mai bine posibilitatile monoposturilor, in aceasta faza majoritatea echipelor simuleaza timpii de calificare. In A2 sunt derulate si alte programe, care presupun diferite incarcari de carburanti pe ambele tipuri de pneuri, setari samd. Vettel chiar n-are de ce sa-si faca probleme, e important sa nu greseasca in calificari si cursa.

  • hasu, vineri, 26.03.2010 20:41
    Sebastian

    E inca tinar.Va invata mult din aceste episoade.

  • yonootz, vineri, 26.03.2010 22:22
    vettel

    Oricum le da clasa in calificari si in cursa