Vettel: "Massa şi Schumacher nu trebuie subestimaţi"

Publicat joi, 24.02.2011 14:29 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel crede că Felipe Massa şi Michael Schumacher vor reveni la forma aratată anterior în F1 şi anticipează că Fernando Alonso şi Lewis Hamilton vor juca un rol important în 2011.

Felipe Massa şi Michael Schumacher au avut parte de un sezon 2010 modest, în care nu au reuşit să se adapteze noului regulament tehnic.

Cu toate acestea, în opinia lui Sebastian Vettel, cei doi foşti coechipieri de la Ferrari rămân în continuare rivali de temut în lupta pentru titlul mondial, datorită performantelor înregistrate în trecut.

"Massa nu a avut un sezon bun, dar nimeni nu ar trebui să-l subestimeze. Nu a trecut atât de mult timp de când a fost cu adevărat puternic (n.r - brazilianul a luptat pentru titlu în 2008). Cred că niciunul dintre ei nu a uitat cum să piloteze. Istoria lui Schumacher este prea grozavă pentru a-l exclude, iar Nico Rosberg şi-a arătat de asemenea punctele forte", a declarat germanul pentru publicaţia Sport Bild.

Totuşi, atunci când vine vorba despre lupta pentru titlul mondial, Vettel admite că Fernando Alonso şi Lewis Hamilton sunt printre principalii săi contracandidaţi. "Alonso cu siguranţă, iar Hamilton este fără nicio îndoială unul dintre cei mai buni piloţi. Iar dacă monopostul nostru este suficinet de bun, Webber se va implica din nou", a mai precizat el.

Via | ESPNF1