Vettel inaugureaza un motorhome personal

Publicat luni, 21.04.2008 11:50 de Daniel Popescu

Sebastien Vettel va inaugura la MP al Spaniei un motorhome personal in valoare de 250,000 de euro.

Pilotul Scuderiei Toro Rosso, Sebastian Vettel, va utiliza la toate cursele europene din acest an un motorhome personal, pentru care tanarul pilot german a platit 250,000 de euro. Noul motorhome al lui Vettel masoare 10 metri lungime si are o masa de 7.5 tone.

Intre evenimentele oficiale, Vettel se va putea relaxa cu un dus propriu, un TV imens si un pat de marimi considerabile. Interiorul este confectionat integral din piele.

Intre timp, Vettel sustine decizia echipei sale de a incepe noul sezon cu monopostul de anul trecut. "Anul trecut a fost foarte, foarte dificil sa incepem sezonul cu o masina noua, asa ca am decis sa procedam astfel in 2008", a declarat Vettel pentru Sport Bild.

Noul monopost al Scuderiei Toro Riosso, STR3, a fost testat pentru prima oara in cadrul testelor de la Barcelona de saptaman trecuta. Initial, masina trebuia sa debuteze oficial la Marele Premiu al Turciei din 11 mai, insa acest lucru a devenit incert dupa ce Bourdais a deteriorat grav masina in testele din Catalunya.