Vettel: "E prea devreme sa stabilim favoritii la titlu"

Publicat luni, 22.02.2010 13:29 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel considera ca ultima sesiune de teste de la Barcelona va oferi mai multe informatii despre performantele reale ale echipelor in sezonul 2010.

Saptamana trecuta s-a incheiat a treia sesiune de teste din aceasta iarna, insa sezonul 2010 se anunta unul echilibrat dupa ce niciuna dintre echipe nu a reusit sa se detaseze in favorita. Lucrurile s-ar putea clarifica insa odata cu sesiunea de teste de la Barcelona din aceasta saptamana, cand aproape toate echipele vor introduce upgrade-uri ce vor fi utilizate in prima cursa a sezonului din Bahrain.

Acesta este si unul dintre motivele pentru care Sebastian Vettel prefera sa astepte aceasta sesiune de teste inainte de a trage concluzii in privinta performantelor rivalilor.

"Ferrari a parut destul de puternica, dar toate echipele de top vor aduce imbunatatiri la monoposturi, asa ca performantele se vor imbunatati. Este prea devreme pentru a spune cat de puternice sunt echipele cu adevarat", a declarat pilotul echipei Red Bull Racing pentru publicatia austriaca Salzburger Nachrichten.

Opinia germanului este sustina si de conationalul sau de la Mercedes GP, Michael Schumacher. Septuplul campion mondial a admis ca asteapta upgrade-ul echipei sale inainte de a se lansa in afirmatii referitoare la performanta monopostului W01.

"Barcelona va fi un test important pentru toata lumea si ne va oferi mai multe informatii despre performanta monoposturilor noastre", a precizat el.

Ultima sesiune de teste din aceasta iarna se va desfasura pe circuitul de la Barcelona in perioada 25-28 februarie.

Via | GMM