Vettel: "Am încredere că pot câştiga titlul mondial"

Publicat luni, 20.09.2010 11:50 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel este încrezător că poate cuceri titlul mondial în acest sezon, deşi a coborât pe locul cinci în clasamentul general.

Locul patru obţinut în Marele Premiu al Italiei l-a retrogradat pe Sebastian Vettel pe locul cinci în clasamentul general, la 24 de puncte de liderul Mark Webber. Deşi diferenţa poate fi surmontată printr-o singură victorie, lupta pentru titlul mondial este complicată de existenţa a nu mai puţin de cinci piloţi cu şanse reale.

Totuşi, pilotul echipei Red Bull rămâne încrezător în abilităţile sale şi susţine că nu este îngrijorat de ultimele evoluţii personale. "Nu suntem în panică, ne facem treaba în linişte. Cred în titlul mondial şi asta este cel mai important lucru. Finala din acest sezon (n.r - ultima cursă din Abu Dhabi) va fi foarte echilibrată, dar sunt optimist", a declarat germanul pentru publicaţia Bild am Sonntag.

Red Bull Racing a dat asigurări că va oferi şanse egale celor doi piloţi ai săi aflaţi în lupta pentru titlu, urmând să-l favorizeze pe unul dintre ei doar atunci când matematica îşi va spune cuvântul.

Via | Deutsche Presse Agentur

  • ally_great, luni, 20.09.2010 14:05
    Vettel

    Si anul trecut a fost la fel de optimist cu 3 mari premii inainte de final. Anul acesta avea prima sansa foarte devreme in campionat, dar din mai multe cauze nu a reusit sa profite de avantajul acesta. Are tot suportul tehnic si moral de partea lui, acum orice greseala ii va fi fatala. II doresc succes!

  • ctlnmihai, luni, 20.09.2010 14:14
    Vettel: "Am încredere că pot câştiga titlul mondial

    Nu merită titlul mondial..A făcut prea multe greşeli neforţate anul acesta..după merit titlul ar trebui să-i revină lui Hamilton -pilotul echipei mele favorite sau lui Webber,care coechipier cu Vettel şi care n-a beneficiat de suportul total al echipei lui a dovedit mai mult sânge rece în curse..

  • jony, luni, 20.09.2010 14:54
    Red Bull

    anul asta cred ca titlul o sa ajunga la Hamilton, din motiv ca echipa austriaca nu are un pilot nr 1 cu care sa lupte pt titlu. o sa fie scenarul din 2007 de la Mclaren, cand castiga ferrari. eu sper sa iasa Alonso campion pt sunt fanul lui.