Vettel a refuzat invitaţia lui Rosberg la şedinţa Mercedes din Malaysia

Publicat joi, 26.03.2015 15:21 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel a refuzat invitaţia formulată de Nico Rosberg de a participa la şedinţa cu inginerii Mercedes de la finalul antrenamentelor de vineri de la Sepang.

Nico Rosberg şi Sebastian Vettel au fost implicaţi într-un schimb de replici pe parcursul conferinţei de presă de după Marele Premiu al Australiei, generat de afirmaţiile pilotului Mercedes potrivit cărora îşi doreşte ca Ferrari să înregistreze progrese.

Neîncrezător în afirmaţiile sale, Vettel a replicat în glumă că Mercedes ar putea deschide porţile garajului echipei pentru toată lumea, însă conaţionalul său a luat sfatul în serios şi

l-a invitat să asiste la o întâlnire cu inginerii săi la finalul antrenamentelor de vineri din cadrul Marelui Premiu al Malaysiei.

Vettel a anunţat însă joi că nu se va duce la întâlnire, întrucât invitaţia lui Rosberg reprezintă doar o acţiune de PR.

"Cred că atunci când am glumit cu Rosberg la conferinţa de presă înţelegerea a fost să invite tot paddock-ul. Acum se pare că m-a invitat doar pe mine. Iniţial cred că i s-a spus de către Niki Lauda (preşedinte executiv Mercedes) şi Toto Wolff (director de motorsport Mercedes), iar acum i s-a spus da. Cred că ei folosesc asta mai mult în scopuri de PR decât ca o invitaţie propriu-zisă, aşa că răspunsul este nu", a declarat el.

Via Motorsport

  • ion, joi, 26.03.2015 15:52

    off...trebuia sa mearga..eu ma duceam:D

  • Vettel_rain, joi, 26.03.2015 16:04

    dupa cum am spus. Nu o sa mearga si o sa-l depasasca pe Rosberg la Sepang.

  • Alex, joi, 26.03.2015 18:34

    Nu are sanse sa il depaseasca, foarte bine ca a refuzat pentru ca l-a chemat doar la caterinca.

  • shark, vineri, 27.03.2015 00:30

    cred ca Hamilton se va bate cu Vetel anul acesta!!

  • gluma buna vetel, vineri, 27.03.2015 08:19

    Rosberg mai degraba se va bate cu Kimi :))), daca tot e cineva de la Ferrari. E o gluma buna, Vettel nu e Alonso ca sa traga echipa dupa el, iar Rosberg are un Mercedes. Deocamdata pe Rosberg trebuie sa-l bata Hamilton.

  • Kyro, vineri, 27.03.2015 09:31

    Vad ca multi considera, dupa o singura cursa, ca Ferrari a recueprat fata de Mercedes. Multi uita ca si McLaren a fost aproape de Mercedes priam cursa iar apoi stim cu toti unde au terminat...Vedem dupa vreo 5 curse exact unde sunt Ferrari..

  • Honda, vineri, 27.03.2015 09:38

    Ferrari s-au apropiat, se poate intampla orice maine, mai ales daca ploua. In momentul de fata au a doua masina de pe grila, dupa performanta. Mclaren au facut un pas inainte fata de Australia, in ritmul asta cu un motor Honda fiabil vor urca substantial in clasament.

  • F1-Racing, vineri, 27.03.2015 16:58

    Glumita e inceputa de Vettel, cum ca Mercedes ar putea sa deschida portile, Rosberg a replicat logic si inteligent. Vettel a vrut sa para ceva mai inteligent decat e in realitate iar rezultatul l-am vazut cu totii. Asta apropos de caterinca si cine a inceput-o.