Trulli: "Trebuie sa muncim din greu"

Publicat vineri, 25.04.2008 15:10 de Daniel Popescu

Jarno Trulli spune ca echipa sa trebuie sa munceasca sustinut pentru a se mentine in fata plutonului de mijloc la Formulei 1.

Echipa cu sediul la Koln au avut un debut promitator de sezon, reusind sa se plaseze de multe ori in spatele plutonului fruntas format din Ferrari, McLaren si BMW-Sauber. Totusi, Trulli a marturisit ca echipa are potential de a-si spori performantele.

"Stim ca exista cateva zone unde putem aduce imbunatatiri, dar nu va voi spune mai multe despre asta"

, a declarat enigmatic Trulli. "Dar cu siguranta avem cateva zone spre care ne indreptam atentia si stim de unde putem obtine mai mult de la masina noastra. In principiu, cred ca avem o masina puternica. Dar acum este timpul sa mergem mai departe si sa marim viteza de dezvoltare pe parcursul sezonului".

Pilotul italian spune ca pana in prezent lucrurile au mers conform planurile, insa admite ca diferenta fata de echipele de top este in continuare foarte mare. "Cred ca in acest moment putem fi a patra forta a campionatului. Avem o masina care poate lupta cu Red Bull, Williams, Renault. pana acum am avut trei curse, nu am comis nicio greseala si am fost mereu acolo unde trebuia sa fim".