Trulli: “Spa este cel mai bun circuit din lume”

Publicat luni, 10.09.2007 17:39 de Daniel Popescu

Desi a trecut numai o zi de la incheierea cursei de la Monza, pilotii isi indreapta deja privirile spre Marele Premiu al Belgiei de la sfarsitul acestei saptamani. Jarno Trulli este incantat de revenirea circuitul de la Spa in calendarul Formulei 1.

“Spa este cel mai bun circuit din lume si sunt foarte bucuros ca este din nou in calendar. S-au depus eforturi mari pentru ca circuitul sa fie schimbat insa modificarile sunt de bun augur, in special imbunatatirile din sicana Bus Stop. Spa este in continuare unul dintre cele mai dificile circuite, o adevarata provocare pentru piloti pentru ca este foarte lung si foarte tehnic. Trebuie sa te concentrezi pe parcursul intregului tur”

, a declarat italianul.

Pilotul echipei Toyota spera sa castige cateva puncte in Belgia si spune ca echipa va munci mult. “Dupa aceasta cursa urmeaza Marele Premiu al Japoniei si ar fi grozav sa castig cateva puncte inainte de cursa de acasa pentru Toyota de pe circuitul Fuji Speedway. Sunt optimist pentru ca echipa munceste foarte mult”, a incheiat Trulli.