Trulli considera ca echipa sa are potential

Publicat luni, 16.07.2007 15:26 de Daniel Popescu

Jarno Trulli admite ca Totota a avut rezultate slabe si Silverstone si spune ca vrea sa uite cat mai repede acea cursa.

"Trebuie sa uitam cursa de la Silverstone. Am avut posibilitatea de a obtine puncte pentru ca masina era rapida, fapt demonstrat de locul 6 reusit de Ralf in calificari. Masina nu a avut aderenta, iar stabilitatea a avut de suferit"

, a precizat Trulli.

In ciuda evolutiilor modeste, italainul apreciaza ca echipa are motive sa priveasca cu incredere cursa din Germania. "Vom analiza datele de la Silverstone pentru a imbunatati set-up pentru antrenamentele de vineri. Sunt optimist pentru ca avem potential si echipa munceste din greu pentru a obtine tot ce e mai bun de la masina. Cunosc circuitul de la Nurburgring foarte bine, nu numai dupa cei 10 ani petrcuti in F1, ci si din cursele de Formula 3 Germana. Cel mai important lucru este sa gasesti un ritm bun. Vom forta pentru a obtine cat mai multe puncte, mai ales ca echipa are sediul la Cologne", a declarat italianul.

Trulli a castigat doar 7 puncte in acest sezon, ultima oara terminand in puncte la cursa din Statele Unite de la Indianapolis.

  • omu negru, marţi, 17.07.2007 11:24
    toyota

    io nu inteleg cum dreaq o echipa ca toyota in 6 ani in formula 1 n-au reusit sa castige si ei o cursa desi au cel mai mare buget !! ar tb schimbata radical echipa, incepand cu pilotii care sunt plafonati !! a trecut vremea lui trulli si a lui ralf !! sa lase pe altii mai tineri si mai buni !