Trei monoposturi noi vor debuta la Valencia

Publicat luni, 21.01.2008 12:12 de Daniel Popescu

Trei masini noi de Formula 1 isi vor face debutul in aceasta saptamna pe circuitul din Valencia.

Monopostul Renault pentru 2008, R28, va fi primul care va aparea pe pista luni, alaturi de noua masina Williams motorizata de Toyota, FW30. Renault va continua testele marti si miercuri, in timp ce majoritatea echipelor vor testa de marti pana joi. Spre finalul saptamanii, noua masina Honda, RA108, isi va face si ea debutul.

Unele surse precizeaza ca singura echipa care va lipsi de la testele programate in aceasta saptamana pe circuitul de la Ricardo Tormo este Super Aguri, in urma problemelor pe care echipa japoneaza le-a intampinat saptamana trecuta la Jerez din cauza supra-incalzirii.

Peter Sauber, fondatorul si consultantul echipei BMW Sauber, a spus ca lumea Formulei 1 isi va face o prima parere despre forta echipelor in 2008 la Valencia. "Insa vor ramane multe semne de intrebare, chiar daca analizam performantele adversarilor cu mare atentie", a spus Sauber. "Nu vom sti ce fac celelalte echipe. In plus, mai ales in cazul echipelor de top, multe piese legate de aerodinamica nu vor fi folosite pana la inceperea noului sezon".

  • Williams cu motor Williams?, luni, 21.01.2008 16:44
    oare?

    "alaturi de noua masina Williams motorizata de Williams" ?