Toro Rosso spera sa profite de vechea masina

Publicat miercuri, 20.02.2008 15:54 de Daniel Popescu

Managerul Scuderiei Toro Rosso, Massimo Rivola, spera ca echipa italiana va avea de castigat de pe urma masinii de anul trecut pe care o vor folosi la primele curse din 2008.

Echipa lucreaza la monopostul STR3, insa este putin probabil sa-si faca aparitia pe pista inaintea Marelui Premiu al Turciei, a cincea etapa din campionat. Totusi, Rivola spera ca experienta de anul trecut si imbunatatirea fiabilitatii pe vechea masina vor ajuta echipa in startul sezonului.

"Testele efectuate pana in prezent indica ca sunt pe la mijlocul grilei", a declarat Rivola. "Asta inseamna ca suntem aproape gata pentru cursa din Australia, dar in acelasi timp trebuie sa luam in considerare ca si rivalii nostri imbunatatesc masina. In orice caz, filosofia noastra este sa continuam dezvoltarea masinii din 2007, care poate atinge un nivel excelent de fiabilitate".

Rivola a dezvaluit ca este incantat de linia de piloti pentru 2008, formata din Sebastian Vettel si Sebastien Bourdais. "Bourdais s-a acomodat bine cu Vettel si am o opresimtire buna in privinta lui. Reuseste timpi foarte buni. In plus, monopostul STR2B este pe drum, iar de la Marele Premiu al Turciei vom avea o noua masina. Atunci va incepe un nou capitol".