Todt si Briatore si-au confundat pilotii

Publicat sâmbătă, 07.04.2007 09:22

Conferinta de presa de ieri, la care au participat doi dintre cei mai influenti oameni ai Formulei 1, Flavio Briatore si Jean Todt, a avut cateva momente amuzante ai caror protagonisti au fost chiar cei doi sefi de echipe.

Astfel, in timp ce explica presei despre faptul ca plecarea lui Alonso nu este cauza declinului echipei sale, Briatore a afirmat:
"Avem oameni, bani, piloti, avem tot. Intorci o pagina si incerci sa faci totul cat de bine se poate, iar in acest moment toti sunt motivati sa le ofere totul lui Fernando si lui Heikki. Aaaa...Am vrut sa spun Giancarlo. Imi pare rau, imi pare rau".

Nici Jean Todt nu a scapat de confuzii, atunci cand vorbea de celebrele probleme ale lui Raikkonen cu motorul in Australia: "Este adevarat ca, la finalul cursei, in ultimele tururi, Michael..."
  • Giannig, sâmbătă, 07.04.2007 10:52
    ipocrizie/melancolie ?

    Atunci inseamna ca avea dreptate Nikki Lauda cand il critica pe Todt de ipocrizie. Todt inca il mai vede pe Schuey...din pacate pentru el Kimi nu e asa consistent. Iar Flavio tanjeste dupa pilotul sau campion mondial. Renault meritau o soarta mai buna, dupa calificari sambata in Malaesia Renault e in pragul dezastrului, ca echipa cu pretentii la titlu. Din pacate Ghosn le-a dat robinetul si mai incet la bani. Dupa 2ani in care Flavio le-a dat in barba lui Montezemolo si RonDennis, castigand titlul cu jumate din ce cheltuiau mai sus numitii, de data asta Ghosn i-a dat si mai putini bani...probabil ca sa-i ramana sa lanseze loganul indian. Nu degeaba a plecat Alonso cat mai putea inca.