Theissen ii ia apararea lui Heidfeld

Publicat miercuri, 14.05.2008 12:23 de Daniel Popescu

Mario Theissen l-a aparat pe Nick Heidfeld dupa prestatiile mai putin satisfacatoare din acest sezon ale pilotului german.

Experimentatul pilot german era privit ca lider al echipei inainte de startul sezonului, insa coechipierul sau, Robert Kubica, a reusit performante mai bune in toate cele cinci curse din acest an. Tocmai de aceea, presa internationala a speculat ca BMW-Sauber sunt nemultumiti de rezultatele pilotului german si ca ii cauta un inlocuitor pentru 2009.

Totusi, seful departamentului de motorsport al BMW, Mario Theissen, spune ca este foarte multumit de stilul de pilotaj al lui Heidfeld. "Am un punct de vedere foarte relaxat in aceasta privinta", a precizat Theissen, insistand ca cei doi piloti ai echipei sunt "egali".

Germanul crede ca toate problemele sunt legate de pneuri, reamintindu-si ca Robert Kubica s-a adaptat foarte greu la noile cauciucuri Bridgestone anul trecut. El explica ca Heidfeld nu reuseste sa obtina un timp bun in calificari pentru ca se chinuie sa aduca pneurile la temperatura optima.

"Totusi, in curse, Heidfeld ne face fericiti prin manevrele spectaculoase de depasire", spune Theissen. "Acum vom analiza intregul pachet impreuna cu Nick pentru a afla cauzele problemei din calificari".

  • daniel.popescu, miercuri, 14.05.2008 12:32
    Heidfeld

    Din cauza unei erori de editare, punctajul lui Heidfeld aferent acest stiri a fost acordat in cadrul stirii "Canadienii refac circuitul dupa accidentul lui Kubica". Va multumim pentru intelegere.