Theisen, optimist dupa primul test cu F1.08

Publicat miercuri, 30.01.2008 11:53 de Daniel Popescu

Directorul de motorsport al BMW, Mario Theissen, este multumit de rezultatul inregistrat de echipa sa in cadrul testelor de la Valencia si spera ca in 2008 sa poata inregistra prima victorie din Formula 1.

"Suntem convinsi ca F1.08 reprezinta un pas semnificativ inainte", spune Mario Theissen, referindu-se la monopostul BMW lansat oficial pe 14 ianuarie.

Nick Heidfeld si Robert Kubica au efectuat primele teste cu noua masina pe circuitul din Valencia si sunt determinati sa aduca prima victorie pentru echipa germana. "Suntem constienti ca realizarea acestui obiectiv nu va fi usoara", admite Theissen. "Pana la urma, cele doua echipe din fata noastra nu sunt numai cele mai competitive de pe grila, dar si cele mai experimentate. In consecinta, ne asteptam ca si ei sa fi facut progrese cu noile lor masini".

Cu toate acestea, Theissen priveste cu optimism noul sezon de Formula 1. "Suntem foarte increzatori ca avem toate uneltele necesare pentru a transforma lupta celor doua echipe din fata noastra intr-o lupta in trei".