Teste fructuoase pentru BMW-Sauber

Publicat vineri, 27.07.2007 12:46 de Daniel Popescu

Desi a testat doar doua zile la Jerez, BMW-Sauber si-a indeplinit programul propus, echipa concentrandu-se joi pe stabilirea unui set-up corespunzator cursei de la Hungaroring. Echipa a terminat testele de joi cu o ora mai devreme decat limita limita impus. In cele doua zile de teste, polonezul a parcurs 863 de kilometri. Cel mai bun timp realizat de Robert Kubica la volanul monopostului sau a fost de 1:20.004.

Timpul reusit de Kubica a fost cu 3 zecimi de secunda mai bun decat cel al lui Sebastien Buemi, pilotul care a testat pentru echipa Red Bull. Echipa austriaca s-a concentrat pe setarile aurodinamice si pe dezvoltarea suspensiilor. "A fost o zi plina si am trecut prin toate elementele pe care am dorit sa le testam", a declarat Ian Morgan, Chief Test Engineer al echipei Red Bull.

  • mihnea, vineri, 27.07.2007 13:17
    pariu

    bmw se vor bate la titlu cu ferrari anul viitor..asta daca nu cumva wmsc decide ca cele 2 echipe (ferrari si bmw) sa ii cedeze neconditionat echipei mclaren toate secretele..

  • sharky_raduku, luni, 30.07.2007 09:55
    nu au inca pilotzi mihnea...

    heidfeld are fatza de campion..? alai pilot...ii scoate pe totzi afara din cursa...kubica...hmmm...mai are de lucrat un pic sa vedem...