Super Aguri vrea sa termine pe locul 8

Publicat vineri, 31.08.2007 12:52 de Daniel Popescu

Echipa Super Aguri este increzatoare ca se poate mentine pe locul 8 in clasamentul constructorilor pana la finalul acestui sezon. Prezenti pentru prima oara in Formula 1, echipa cu sediul in Leafield a terminat de doua ori in puncte si se afla in fata unor echipa precum Honda Racing, Scuderia Toro Rosso si Spyker in clasament.

Directorul sportiv al echipei, Graham Taylor, sustine ca rivalii nu vor fi capabili sa depaseasca echipa japoneza. “Statistic, ar trebui sa fim capabili si speram sa facem asta”, a declarat Taylor. “Actuala formula necesita fiabilitate maxima si, asa cum numarul de masini care au terminat cursa de la Istanbul a demonstrat-o, toate echipele pot face asta. De aceea, fara influente exterioare, pentru echipele de acelasi nivel cu al nostru este greu sa intre in puncte”.

De asemenea, Taylor spune ca cei doi piloti ai echipei, Takuma Sato si Anthony Davidson, au avut contributii importante in dezvoltarea monopostului. “Asa cum se stie, atmosfera in cadrul echipei este fantastica. Ne bucuram de succesul nostru din acest an, dar invatam tot timpul. Super Aguri trateaza fiecare cursa cu devotament si concentrare. Anthony a aratat o performanta mai buna in ultimele curse, iar colaborarea cu Takuma este excelenta”, a mai precizat Taylor.