Super Aguri: "Putem rata MP al Spaniei"

Publicat vineri, 18.04.2008 13:10 de Daniel Popescu

Oficialii echipei Super Aguri au admis ca ar putea rata prezenta la Marele Premiu al Spaniei daca nu isi vor rezolva rapid situatia financiara.

Magma Group a anuntat oficial miercuri ca renunta la achizitionarea echipei , lasand Super Aguri intr-o grava criza financiara. In acest context, prezenta echipei Super Aguri pe circuitul de la Barcelona a devenit incerta.

"Este posibil sa nu concuram. Ne bazam pe intelegerea cu Magma Group, dar ei au renuntat"

, a declarat copropietarul echipei, Fumio Akita, pentru agentia de presa Reuters. "Ne simtim ca o femeie indragostita parasita de iubit. Chiar daca vom avea bani pentru a concura in Spania este posibil sa nu fim capabili sa mergem mai departe. Este imposibil sa prezicem ce se va intampla dar totul ar putea depinde de Honda".

Supravietuirea Super Aguri depinde in mare masura de Honda, insa reprezentantii constructorului de masini au negat posibilitatea de a spijini team-ul din punct de vedere financiar . Akita crede ca decizia finala in privinta echipei sale va fi luata la inceputul saptamanaii viitoare. "Cred ca vom avea o decizie doar dupa acest weekend. Probabil vom auzi ceva luni sau marti. Va fi foarte, foarte strans", a adaugat Akita.