Super Aguri: "Pilotii nu sunt confirmati"

Publicat sâmbătă, 05.01.2008 09:58 de Daniel Popescu

Super Aguri insista ca nu au luat inca o decizie finala in privinta pilotilor echipei pentru 2008, in ciuda faptului ca Takuma Sato si Anthony Davidson au fost nominalizati pe lista pilotilor pentru sezonul urmator publicata vineri de FIA.

Echipa nu a facut niciun secret din faptul ca doreste sa continue cu cei doi piloti, insa problemele legate de sponsori si cazul referitor la utilizarea masinilor fabricate de alti producatori i-a fortat pe oficiali sa amane confirmarea lor. Chiar daca echipa a pus cei doi piloti pe lista pilotilor pentru 2008, oficialii au anuntat ca pilotii nu au semnat inca contracte valabile pentru sezonul 2008.

"Suntem inca in negocieri pentru contractele celor doi piloti. Echipa intentioneaza sa-i pastreze pe amandoi pentru continuitate si pentru ca suntem multumiti de ei. Dar deocamdata contractele nu au fost semnate", a declarat un purtator de cuvant al echipei.

Echipele pot face modificari in lista pilotilor pana cu o zi inainte de inceperea noului sezon, care va debuta pe 16 martie la Melbourne.