Super Aguri confirma negocierile cu Weigl Group

Publicat sâmbătă, 03.05.2008 10:47 de Daniel Popescu

Super Aguri au confirmat ca sunt in ultimul stadiu al negocierilor cu grupul auto german Weigl Group in privinta salvarii echipei de la colaps.

Vesti bune din tabara Super Aguri. Japonezii au confirmat vineri prin intermediul unui comunicat de presa ca poarta negocieri cu grupul auto german Weigl Group, nemtii fiind gata sa ofere sprijin financiar pentru salvarea echipei de la faliment. Super Aguri se vor intalni la inceputul saptamanii urmatoare cu reprezentatii Honda pentru a le prezenta oferta grupului german.

"Suntem fericiti ca ma fost capabili sa resuscitam discutiile intre Super Aguri si Franz Weigl si sa avem oportunitatea de a prezenta grupul Weigl Group membrilor din consiliul de administratie al Honda. Un astfel de parteneriat ca cel propus de Weigl Group ne va permite sa concuram in viitorul apropiat si sper ca toate partile vor considera ca oferta grupului reprezinta un pachet realist", a declarat seful Super Aguri, Aguri Suzuki.

La randul sau, Franz Josef Weigl, seful companiei Weigl Group, spune ca este pregatit sa faca tot ce este necesar pentru a ajuta echipa. "Dorim sa ne exprimam sprijinul sincer pentru participarea echipei in campionatul mondial de Formula 1 iar grupul nostru, impreuna cu partenerii si sponsorii, va face investii pentru a asigura viitorul echipei", a precizat Weigl.

Super Aguri se pregatesc normal pentru Marele Premiu al Turciei, personalul urmand sa plece in curand spre Istabul. Desi masinile echipei sunt inca in Marea Britanie, Super Aguri au timp sa le expedieze in Turcia, avand in vedere sansele reale ca Honda sa accepte la inceputul saptamanii urmatoare parteneriatul cu Weigl Group.

  • laura_vis05, sâmbătă, 03.05.2008 11:33
    .............

    daca tot puneti stiri de ieri, mai luati si de saptamana trecuta, poate prind si eu vreun punct.....:(((