Super Aguri confirma continuarea negocierilor

Publicat joi, 24.04.2008 16:47 de Daniel Popescu

Super Aguri au confirmat prin intermediul unui comunicat de presa ca negocierile pentru cumpararea echipei sunt in plina desfasurare.

La scurt timp dupa aparitia primelor informatii referitoare la continuarea negocierilor dintre Super Aguri si Magma Group, japonezii au emis un scurt comunicat de presa in care confirma acest lucru.

"In plus fata de comunicatul de 16 aprilie 2008 anuntam ca discutiile referitoare la investitia in Super Aguri continua. Totusi, din cauza termenilor legali, nu putem oferi informatii suplimentare referitoare la natura confidentiala a discutiilor.

Dorim sa multumim partenerilor, furnizorilor, fanilor si colegilor din presa pentru spijin si rabdare si asteptam Marele Premiu al Spaniei".

Totusi, comunicatul de presa nu face nicio referire la participarea echipei in Marele Premiu al Spaniei, desi intregul staff a sosit deja la Barcelona. Este astfel posibil ca, in cazul unui esec in negocierile cu Magma Group, Super Aguri sa nu ia startul in cursa din acest weekend.