Stepney neaga ca i-a dat documente lui Coughlan

Publicat duminică, 08.07.2007 11:28 de Daniel Popescu

Nigel Stepney, inginerul dat afara de la Ferrari in scandalul de spionaj, a negat public ca i-ar fi transmis lui Mike Coughlan documente secrete ale echipei italiene.

"Resping categoric acuzatiile ca am copiat documentele sau ca i le-am transmis lui Coughlan. Stiu ca am fost supravegheat tot timpul la fabrica si ca tot ce am facut sau am spus a fost raportat mai departe, iar acei oameni pot sti daca si cand am accesat documentele. Nu am nici cea mai mica idee cum a intrat Coughlan in posesia acelor documente. Daca el detine acele documente, le are din alte surse"

, a declarat Stepney.

Acesta considera ca este o victima a politicii interne a echipei Ferrari, pentru ca a inceput sa aiba probleme cand le-a spus superiorilor ca nu este fericit la locul de munca. "Celor de la Ferrari nu le-a placut asta. Am inceput sa fiu privit ca un tradator. Evident, sunt nelinistit, dar nu am gresit cu nimic", se apara fostul inginer al Scuderiei.

  • Giannig, duminică, 08.07.2007 12:07
    ce se intampla pana la urma?

    Stepney ii acuza pe Ferrari ca se comporta ca niste mafioti. Si pe Mario Almondo ca i-ar fi plantat pe biroul lui desene tehnice, pe care Stepney le-ar fi returnat deja. Puteau oare Ferrari sa planteze documente la Mike Coughlan? atunci in mod clar ar putea avea si ei documente Mclaren. Tombazis care se ocupa de aero a plecat de la Mclaren la Ferrari la inceputul anului si si-a adus ideile pentru aripa fata cu el. De ce ar pune Ferrari dovezi false? doar o minte intunecata ar gandi asa ceva si eu imi imaginez un singur om: Jean Todt. Dar de ce? Ferrari sunt competitivi...clar nu au nevoie de trucuri d-astea. Mike Coughlan ar trebui sa-si declare si el propria pozitie, ca lucrurile sunt prea alambicate. Eu sincer nu mai inteleg nimic. Si cineva minte.