Spyker vrea sa obtine performante mai bune in calificari

Publicat vineri, 10.08.2007 16:12 de Daniel Popescu

Seful departamentului tehnic din cadrul Spyker, Mike Gascoyne, crede ca echipa olandeza trebuie sa-si imbunatateasca performantele din calificari pentru a obtine rezultate mai bune in curse.

"Trebuie sa ne punem intrebari in legatura cu sesiunea de calificari. In ultimele curse nu ne-am calificat atat de bine si cred ca rezultatele din curse demonstreaza asta. Trebuie sa fim capabili de mai mult, deci avem de muncit la calificari. Dar Yamamoto a fost la prima cursa in acest sezon si nu a mai concurat pentru Spyker. Si cred ca oamenii uita ca Adrian Sutil este inca un debutant care nu a mai pilotat pe niciunul dintre circuite. Inca mai invata"

, a declarat Gascoyne.

Echipa olandeza nu a reusit sa se claseze mai sus de locul 19 in calificari in acest sezon si nu a castigat pana in prezent niciun punct.

Spyker va introduce o masina imbunatatita la cursa urmatoare din Turcia, in speranta ca echipa va reusi sa reduca diferenta fata de plutonul de mijloc. Gascoyne atrage insa atentia ca modificarile nu sunt radicale. "Este un pas inainte, dar unul mic, si probabil ne vom califica tot pe ultima linie a grilei de start", spune Gascoyne.

  • georgedaniel, vineri, 10.08.2007 16:52
    :))

    :)) cu o masina spiker nici macar sutil care este foarte rapid nu poate sa obtina o performanta,pacat de el...

  • reddog, vineri, 10.08.2007 18:11
    @ georgedaniel

    da man,este un talent...foarte bun pe o pista umeda

  • f1, duminică, 12.08.2007 11:48
    csabi

    Nici o sansa. Spyker va avea soarta lui Pacific, Arrows,Prost Minardi sa.