Spyker dezvaluie oficial motivul plecarii lui Albers

Publicat joi, 09.08.2007 17:05 de Daniel Popescu

Spyker a dezvaluit pentru prima oara numele sponsorului responsabil pentru plecarea pilotului Christijan Albers de la echipa. Olandezul in varsta de 28 de ani a fost dat afara de la echipa luna trecuta, iar presa a speculat ca Mingya European Resort, sponsorul sau, nu a platit la timp datoriile pe care le avea catre Spyker.

"La inceputul anului 2007 Spyker a notificat compania Mingya despre datoriile pe care le are conform contractului de sponsorizare. Toate partile implicate au fost constiente ca Mingya nu a efectuat platile", se arata intr-un comunicat de presa al echipei Spyker.

Presa olandeza scrie ca Spyker s-ar putea retrage de la bursa din Amsterdam. In replica, Spyker afirma ca o delistare de la bursa ar putea fi consecinta procesului de refinantare prin care trece echipa. "Aflandu-se intr-o stare incipienta a procesului de evaluare, este prea devreme pentru Spyker sa anticipeze rezultatul operatiunilor de refinantare".

  • georgedaniel, joi, 09.08.2007 17:25
    spiker+

    bravos spiker.bine ca v-ati descotorosit de albers :)),mi-am adus aminte cum a plecat cu furtunu de alimentare dupa el... un pas in fata:)