Spyker confirma intelegerea cu Yamamoto

Publicat joi, 26.07.2007 10:52 de Daniel Popescu

Spyker a confirmat ca Sakon Yamamoto va fi pilotul echipei in ultimele 7 curse ale acestui sezon. Japonezul in varsta de 25 de ani il inlocuieste astfel pe Christijan Albers, care a fost dat afara de la echipa cu 2 saptamani in urma. Yamamaoto a debutat in Formula 1 in 2005, pentru Jordan, cu ocazia Marelui Premiu al Japoniei. Anul trecut a alergat pentru Super Aguri in 11 curse, iar de atunci a fost pilotul lor de teste.

"Sunt foarte bucuros ca voi avea din nou oportunitatea de a evolua in Formula 1. Stiu foarte bine toate circuitele, intrucat am concurat pentru Super Aguri anul trecut. De asemenea, stiu echipa de la testele efectuate in 2005 si ma simt pregatit pentru aceasta oportunitate. Vreau sa fac tot ce pot pentru echipa pentru ca aceasta sa-si indeplineasca obiectivele. Ma gandesc sa lucrez si pe viitor cu ei", a declarat Yamamoto.

La randul sau, seful echipei, Colin Kolles, a precizat: "Dorim sa ii uram bun venit lui Sakon inapoi la echipa dupa o lunga absenta. Este unul dintre cei mai promitatori piloti japonezi si si-a aratat potentialul in cursele din 2006. Experienta lui Sakon in ceea ce priveste circuitele pe care le vom vizita in restul sezonului va fi un mare avantaj pentru noi".

  • phradamon, joi, 26.07.2007 11:14
    sakon

    Este unul dintre cei mai promitatori piloti japonezi si si-a aratat potentialul in cursele din 2006. Experienta lui Sakon in ceea ce priveste circuitele pe care le vom vizita in restul sezonului va fi un mare avantaj pentru noi".????????????????????????????????????????????? ce experienta? asta vine cu sacu de bani si atat.. anu trecu a fost varza comparativ cu Sato... sPYker e cu bugetu la pamant pesemne.... mare pacat.....

  • matrixu, joi, 26.07.2007 11:16
    Yamamoto

    A se trece de la piloti de teste la pilot principal.

  • sharky_raduku, luni, 30.07.2007 09:57
    yo zic ca aveau de unde alege...

    nu panarama asta de pilot...o sa faca ca heidfeld...ii da pe totzi afar din cursa...klien de exemplu...