Senna: "Am cateva oferte foarte bune pentru 2009"

Publicat miercuri, 01.10.2008 13:34 de Daniel Popescu

Bruno Senna a dezvaluit ca a primit cateva oferte foarte tentante pentru a concura in Formula 1 in 2009, insa a admis ca are o concurenta foarte puternica.

Bruno Senna, nepotul regretatului Ayrton Senna, a terminat pe locul 2 in GP2 in acest sezon, fiind curtat de mai multe echipe din F1.

Brazilianul a admis ca a primit cateva oferte concrete pentru sezonul viitor, insa a admis ca pana in prezent nu este nimic sigur.

"Am vorbit cu cateva echipe si exista un interes foarte mare din partea unora dintre ele. Asa ca sunt cateva oportunitati ca pilot titular, cateva ca pilot de teste... dar competitia este acerba si trebuie sa ies in afta competitorilor la negocieri si sa vad daca pot obtine un post de pilot itular"

, a declarat el pentru agentia de presa Reuters.

Senna a marturisit ca una dintre echipele interesate de serviciile sale este Scuderia Toro Rosso. "Toro Rosso reprezinta una dintre posibilitati in Formula 1, nu singura, dar poate face diferenta si cu siguranta Gerhard Berger imi da sfaturi si ma ajuta in drumul meu", a adaugat Senna.