Schumacher: "Monopostul Mercedes se manevrează bine"

Publicat vineri, 16.03.2012 15:26 de Daniel Popescu

Michael Schumacher este optimist după antrenamentele de la Melbourne şi spune că noul monopost Mercedes se manevrează foarte bine.

Michael Schumacher a fost unul dintre piloţii care a ieşit în evidenţă în Australia după ce a ocupat prima poziţie în a doua sesiune de antrenamente libere, performanţă venită după ce în cursul dimineţii ocupase locul trei.

Septuplul campion mondial a explicat la finalul zilei că este mulţumit de modul în care se comporta monopostul, însă rămâne precaut în privinţa rezultatelor pe care le poate obţine în cursa de duminică.

"Am lucrat bine la monopost. Monopostul se manevrează foarte bine, dar cât de mult valorează vom afla probabil mai târziu în acest weekend. Din păcate, rezultatele nu sunt foarte realiste, sunt multe variabile care pot avea un efect mare, aşa că trebuie să aşteptăm până sâmbătă", a precizat el.

La fel de optimist este şi coechipierul său Nico Rosberg, care susţine că a aflat lucruri noi despre caracteristicile monopostului atunci când rulează cu mult carburant în rezervor.

"În general sunt foarte mulţumit. Monopostul este bun şi am avut un start decent. Condiţiile au fost mixte, dar am parcurs câteva tururi bune pe uscat şi am fost capabili să învăţăm câteva lucruri pe care le vom folosi. Am învăţat în special când am concurat cu mult carburant, ceea ce reprezintă o bună pregătire pentru cursă", a precizat germanul.

Via | SkySports | Mercedes