Sauber nu renunţă la locul 6 în clasamentul constructorilor

Publicat marţi, 18.10.2011 16:05 de Daniel Popescu

Oboectivul echipei Sauber pentru finalul acestui sezon rămâne să termine pe locul şase în clasamentul constructorilor.

Sauber s-a evidenţiat în prima parte a sezonului ca cea mai bună dintre echipele plutonului de mijloc, poziţionându-se în spatele celor cinci echipe puternice de pe grila de start.

Cu toate acestea, spre finalul sezonului european, echipa patronată de Peter Sauber a fost devansată de Force India, care păstrează un avans de nouă puncte cu numai trei curse înainte de final. Monisha Kaltenborn, CEO-ul elveţienilor, consideră însă că Sauber are şanse să revină pe această poziţie până la finalul cursei de la Interlagos.

"În ansamblu, sunt foarte mulţumită de acest sezon, mai ales dacă avem în vedere obstacolele de care a trebuit să trecem din 2009. Obiectivul nostru pentru 2011 a fost să facem un progres clar comparativ cu 2010. Am avut o primă jumătate de sezon foarte bună. Totuşi, diverşi factori ne-au costat puncte şi am pierdut avantajul pe care l-am construit la începutul anului. Dar este foarte clar: vrem să revenim pe poziţia a şasea în clasamentul constructorilor după ce am coborât pe şapte", a declarat Kaltenborn în cadrul unui preview pentru Marele Premiu al Indiei.

Via | Sauber