Rosberg: “Williams va deveni a treia forta din F1 in 2008”

Publicat marţi, 28.08.2007 13:58 de Daniel Popescu

Nico Rosberg insista ca va ramane la Williams in sezonul urmator, mai ales dupa ce a aflat detalii despre planurile de design ale noului monopost pentru 2008.

“Sunt foarte fericit la Williams si cred ca vom fi capabili sa urcam unul sau doua locuri in clasamentul constructorilor, ceea ce inseamna ca ii vom lasa pe cei de la Renault in spatele nostru. Ma astept sa ii putem ajunge pe cei de la BMW si ar trebui sa ajungem a treia forta din Formula 1. Pasul pe care il vom face va fi cel putin la fel de mare ca cel de anul acesta compatrativ cu anul trecut”

, a declarat Rosberg.

Germnaul spune ca si-a imbunatatit abilitatile de pilot si ca poate participa activ la dezvoltarea noii masini. “Cred ca sunt foarte bun in aceasta privinta si am dezvoltat masina in multe directii, iar Alex Wurz m-a urmat, ceea ce ne-a ajutat mult in dezvoltarea masinii. Bineinteles, mai avem multe de facut si vom incerca sa facem asta”, spune Rosberg, care refuza sa discute despre zvonurile din F1.

“Am un contract cu Williams pentru anul viitor si nu vreau sa mai discut despre zvonurile care apar. Este mai bine asa”, a precizat pilotul Williams.

  • Ciprian Malan, marţi, 28.08.2007 14:11
    dezamagit....

    azi am pierdut cel putin 7 pct, din cauza ca site-ul sa miscat cam greu, si cand am facut schimbarea la echipa gold, alegand renault....a durat aproape un minut pana cand sa realizat si intre timp a venit stirea cu renault si kovalainen...mi se pare aiurea.....mai bine lasam williams, si catigam aici 7 pct...:( asta e, mergem mai departe