Rosberg sustine cursele de noapte

Publicat miercuri, 04.04.2007 17:33

Germanul Nico Rosberg s-a altaurat grupului de piloti care sustin eventualele curse de Formula 1 desfasurate pe timp de noapte.

"Va fi foarte interesant. Intotdeauna este bine sa vii cu idei noi. Insa organizatorii trebuie sa analizeze singurata pe timp ploios. Ar putea fi periculos. Asta ar putea fi singura problema. In rest ar fi grozav pentru toata lumea. "

Bernie Ecclestone, seful Formulei 1, spera astfel ca vor creste audientele TV. Fernando Alonso a declarat ca este impotriva acestor curse deoarece sunt foarte nesigure. "Am lansat monopostul la Valencia noaptea si a fost foarte greu pentru mine sa vad pista", a declarat campionul mondial.

 "Pentru mine este OK atata timp cat este destula lumina", a declarat pilotul Ferrari, Kimi Raikkonen. Colegul sau de echipa, Felipe Massa, a afirmat: "Atata timp cat vedem si este sigur, de ce nu?".

  • horted, joi, 05.04.2007 09:49
    ...

    am o problema cu stirea asta: Rosberg si Webbber au primit puncte pt.ca au comentat POZITIV cursele de noapte, iar Raikkonen si Massa nu. Faptul ca Alonso nu e de acord cum se puncteaza?

  • horted, joi, 05.04.2007 10:02
    ...

    scuze, Webber nu a comentat pozitiv cursele de noapte. Ramane intrebarea cu punctarea celorlalti, inclusiv Alonso.

  • Silviussb, marţi, 10.04.2007 22:03
    categoric NU

    ar fi un dezastru cursele de noapte in formula 1