Rosberg priveste cu incredere calificarile

Publicat joi, 22.05.2008 19:18 de Daniel Popescu

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima s-au declarat multumiti de informatiile obtinute in prima zi de antrenamente libere de la Monaco.

Rosberg a demonstrat o forma buna in antrenamentele de joi dupa ce a stabilit al doilea timp in sesiunea de dupa-amiaza si a marturisit ca s-a simtit foarte bine in masina.

"In primul rand, este foarte placut sa pilotez aici din nou pentru ca este un circuit foarte amuzant. Asteptam cu nerabdare acest weekend pentru ca m-am gandit ca vom avea o masina buna aici si se pare ca am sosit cu un set-up bun"

, a declarat Rosberg dupa antrenamente.

"Am mers bine toata ziua si m-am simtit confortabil in masina. De asemenea, sunt capabil sa fortez mult si sper sa facem o treaba buna in calificari si sa avem o cursa buna. Am lucrat cu mai multe variante de set-up. Nu am terminat sesiunea cu cele mai bune setari, dar stim ce trebuie sa facem si sunt multumit de cum arata lucrurile".

In schimb, Kazuki Nakajima a admis ca nu a avut o zi foarte usoara, insa crede ca Williams au realizat cateva imbunatatiri in perspectiva cursei din acest weekend. "Nu a fost o zi usoara pentru mine, dar cred ca am facut cateva imbunatatiri in ceea ce priveste intelegerea masinii si m-am obisnuit si cu circuitul", explica japonezul. "Datorita zilei libere de maine, avem foarte mult timp pentrru a analiza datele si pentru a ne pregati decalificari".