Rosberg, multumit de performanta masinii

Publicat sâmbătă, 04.08.2007 12:05 de Daniel Popescu

Nico Rosberg a fost incantat de performanta masinii Williams dupa antrenamentele de vineri de la Hungaroring. Germanul a reusit sa stabileasca al 4-lea timp in sesiunea de dupa-amiaza.

"Am avut o prestatie mai buna decat in alte zile de vineri, iar acesta este cu siguranta un semn bun. Cauciucurile sunt importante in acest weekend si va fi dificil sa facem alegerea corecta. Am muncit mult azi, am descoperit multe lucruri folositoare si avem o idee buna referitor la set-up-ul corespunzator pentru cursa. Sunt foarte multumit de progresul inregistrat; bineintels ca mai este loc pentru imbunatatiri, dar mergem intr-o directie buna"

, a declarat Rosberg la finalul antrenamentelor.

Coechipierul sau, Alex Wurz, a avut probleme electrice in sesiunea de dimineata si nu si-a putut indeplini toate sarcinile. "Am pierdut ceva timp dimineata din cauza unor probleme electrice si nu am putut verifica set-up-ul masinii, fiind nevoit sa recuperez in a doua sesiune. Dupa-amiaza a fost dezordine pe pista din cauza traficului. M-am simtit bine in masina, dar nu am putut scoate totul de la ea. Sper sa-mi gasesc ritmul pentru maine pentru a putea scoate un timp bun in calificari", a declarat Wurz, care a terminat a doua sesiune de vineri pe locul 12.