Rosberg, increzator intr-un rezultat bun la Istanbul

Publicat luni, 05.05.2008 09:46 de Daniel Popescu

Nico Rosberg crede ca Williams au trecut peste problemele din ultimele curse si ca va obtine un rezultat satisfacator in Turcia.

Williams isi indreapta atentia spre cursa de la Istanbul de la sfarsitul acestei saptamani. Nico Rosberg a inceput sezonul excelent, clasandu-se pe podium in Australia, insa urmatoarele curse au fost dezamagitoare pentru tanarul pilot german si echipa sa.

Totusi, Rosberg este increzator ca Williams au rezolvat problemele si se bazeaza pe faptul ca va repeta rezultatul obtinut aici anul trecut, cand a terminat pe locul 7.

"Astept cu nerabdare cursa din Turcia. Anul trecut a fost cea mai buna cursa a noastra in ceea ce priveste forma noastra comparativ cu a echipelor de top, si prin urmare cred ca putem obtine un rezultat bun aici", a declarat Rosberg in cadrul unui preview al echipei.

"Circuitul in sine este grozav si ar trebui sa se potriveasca bine masinii noastre. Am petrecut ceva timp analizand performanta noastra din Spania, unde am setat gresit masina in primele sesiuni. Am invatat din acea greseala si cu siguranta in weekend ar trebui sa facem un pas inainte".

Desi se afla la sezonul de debut in Formula 1, coechipierul sau, Kazuki Nakajima, cunoaste in buna masura particularitatile circuitului de la Istanbul, intrucat a concurat aici in GP2 anul trecut. "Nu sunt familiar in mod particular cu circuitul din Turcia, dar am concurat aici anul trecut in GP2 si mi-a placut, asa ca sper sa fac o treaba buna pentru echipa la debutul intr-o masina de F1. Voi face tot posibilul sa obtin un rezultat bun si sa castig ceva mai multe puncte", a spus japonezul.