Rosberg, incantat ca a ajuns in Q3

Publicat duminică, 28.09.2008 13:09 de Daniel Popescu

Nico Rosberg este incantat de locul 9 obtinut in calificarile pentru cursa din singapore, mai ales ca si coechipierul sau a ajuns in ultima faza.

Williams este intr-o usoara revenire de forma in ultimele grand Prix-uri, Nico Rosberg reusind sa patrunda in Q3 pentru a treia oara in ultimele patru curse.

Desi a obtinut locul 9, germanul va pleca in cursa de pe pozitia a 8-a, ca urmare a penalizarii de 3 pozitii suferite de Nick Heidfeld.

"In general sunt foarte multumit pentru ca a fost o sesiune de calificari foarte buna, chiar daca, dupa ca am trecut de Q2, speram la ceva mai mult decat locul 9

(n.r - declaratia a fost data inainte de penalizarea lui Heidfeld). "Chiar si asa, este bine pentru echipa sa avem ambele masini in top 10 si asta ne va pune in pozitia de a castiga puncte", a precizat el.

Coechipierul sau, Kazuki Nakajima, a reusit pentru prima oara in acest sezon sa ajunga in ultima faza a calificarilor, japonezul fiind extrem de incantat de performanta sa. "A fost o sesiune de calificari grozava pentru mine. Pe parcursul sezonului, am ratat Q3 de atat de multe ori la o diferenta foarte mica, asa ca este minunat sa ajung in primii zece".

"Echipa mi-a oferit o masina foarte buna si am fost competitivi in toate cele trei sesiuni, asa ca trebuie doar sa avem un start bun duminica si sa ne mentinem competivitatea pana la final".