Ron Dennis vrea sa se intalneasca cu Ferrari

Publicat luni, 06.08.2007 14:46 de Daniel Popescu

Ron Dennis spera ca McLaren si Ferrari vor gasi o solutie pentru a incheia scandalul de spionaj care a dominat lumea Formulei 1 in ultimele luni.

"McLaren a incercat sa clarifice ce s-a intamplat pana acum. Daca Ferrari considera ca acel asa-zis dosar s-a aflat in posesia McLaren, atunci pozitia lor este de inteles. Dar nicio parte a acelui document nu a fost in posesia echipei. Speram si am vrea sa gasim o solutie intre echipe"

, a declarat Ron Dennis, care s-a oferit sa se intalneasca cu Ferrari "fata in fata".

Cu toate acestea, seful echipei Ferrari, Jean Todt, este precaut si sustine ca oferta a venit prea tarziu. "As fi preferat daca ar fi facut aceasta propunere cu 4 luni in urma. In acel moment, ar fi fost benefic si am fi evitat stricarea imaginii Formulei 1. Totodata, s-ar fi evitat gravele prejudicii aduse echipei Ferrari", spune Todt.

Ron Dennis considera ca, daca in cele din urma hotararea finala se va lua la Curtea Internationala de Apel, decizia va fi similara cu cea luata de World Motor Sport Council pe 26 iulie. "Daca in cele din urma ne vom gasi in fata Curtii Internationale de Apel, suntem convinsi ca nu va fi nicio diferenta fata de verdictul dat de WMSC, si anume ca am incalcat un articol din regulament si ca suntem responsabili de actiunile unui singur angajat", a declarat Dennis.

  • horted, luni, 06.08.2007 15:33
    ...

    Raspunsul (refuzul) lui Todt a fost destul de categoric: "too little too late".

  • a, luni, 06.08.2007 15:45
    a

    se pare ca cei din fata nu mai au mclaren si ferari..asa ca inco stire m-ar face sa ma apropii:D

  • Adrian, luni, 06.08.2007 18:10
    McLaren

    Aici eu as fi depunctat McLaren ... stirea este una negativa pt. ei ... va rog sa deveniti mai corecti ... stiu ca tineti cu McLaren ... da` deja ii ridicol ...