Robert Kubica il critica pe Heidfeld

Publicat miercuri, 25.07.2007 16:05 de Daniel Popescu

Robert Kubica l-a criticat pe coechipierul sau de la BMW-Sauber, Nick Heidfeld, dupa acrosajul care a avut loc intre cei doi la Marele Premiu al Europei.

"Un pilot care scoate de pe pista doi dintre adversari in 20 de tururi nu are un viitor foarte lung in Formula 1", a declarat polonezul.

Kubica se refera la faptul ca, dupa acrosajul celor doua BMW-uri in primul viraj, Heidfeld a avut probleme si cu Ralf Schumacher. In plus, Heidfeld nu a semnat deocamdata prelungirea contractului cu BMW-Sauber pentru sezonul 2008.

Heidfeld a devenit tata pentru a doua oara, in ziua premergatoare cursei de la Nurburgring, ceea ce ar putea explica lipsa de concentrare a pilotului german.

  • hoyad, miercuri, 25.07.2007 16:22
    Corect !

    Trebuia penalizat Heidfeld de 2 ori ... si pentru faptul ca l-a scos pe Ralf din cursa (si am pierdut punctele pe care puteam sa le iau ...sic), dar asta a fost o gluma... Cred ca era emotionat la gandul ca are 2 fete de acum in colo si zestrea costa...

  • billy, miercuri, 25.07.2007 17:34
    hoyad

    ce romanism feroce asta cu " zestrea costa" ... (asta sa nu zic tzaranism) pff...inteleg daca ziceai si tu ca o sa-l coste haine, truse de machiaj & stuff...era o gluma inteligenta si bine plasata.