Renault transmite multumiri fostilor piloti

Publicat marţi, 11.12.2007 10:52 de Daniel Popescu

Seful echipei Renault Flavio Briatore le-a multumit fostilor piloti ai echipei, Giancarlo Fisichella si Heikki Kovalainen, pentru munca depusa alaturi de echipa franceza in sezonul 2007.

Renault a anuntat luni ca Fernando Alonso si Nelson Piquet Jr vor concura in 2008 pentru Renault, inlocuindu-i astfel pe Fisichella si Kovalainen. Se vehiculeaza ca finlandezul ar putea semna cu Toyota sau McLaren, in timp ce Fisichella a testat saptamana trecuta pentru Force India.

Briatore le doreste celor doi piloti tot ce este mai bun in viitor si le multumeste pentru contributia din acest an. "Vreau sa profit de aceasta oportunitate pentru a le multumi lui Fisichella si Kovalainen pentru munca lor pe parcursul unui an dificil", a declarat Briatore. "Ne asteptam sa avem o masina capabila sa castige curse, dar nu a fost cazul. In loc sa lase capul in pamant, ambii piloti au muncit din greu pentru a imbunatati situatia.

Experienta lui Giancarlo a fost un factor crucial pentu imbunatatirea performantei si a avut o contributie vitala la castigarea celor doua titluri mondiale din 2005 si 2006. Ii multumim pentru aceste momente speciale si ii dorim tot binele pentru viitor.

Sezonul de debut al lui Heikki a fost provocator, dar el a facut fata si a devenit un pilot mai bun si mai puternic. A aratat tuturor ca este rapid si inteligent, capabil sa obtina victorii in viitor. Suntem mandri ca i-am oferit prima experienta in Formula 1 si ii dorim toate cele bune in ceea ce va fi cu siguranta o cariera remarcabila".

  • Travis, marţi, 11.12.2007 11:06
    :)

    o astfel de declaratie nu veti auzi de la Ron Dennis.

  • mosu, marţi, 11.12.2007 11:23
    nici de la ....

    Frank Williams?!

  • alecstm, miercuri, 12.12.2007 08:34
    @Travis

    te inseli. Mai intereseazate ce declaratii o dat despre pilotii sai. Vezi: Mika, Senna, Coulthard, etc.