Renault nu se asteapta la probleme cu pilotii

Publicat vineri, 01.02.2008 12:54 de Daniel Popescu

Flavio Briatore a refuzat sa confirme speculatiile ca Fernando Alonso va fi pilotul numarul 1 al echipei Renault in 2008.

"Nu vreau sa aud nimic despre pilotul numarul 1, numarul 2, numarul 3. Trebuie doar sa anticipam problema inainte sa apara. Nu am discutat despre acest lucru. El stie modul nostru de lucru. Este profesionist, nu lunatic"

, a declarat Briatore referindu-se la Alonso.

Insusi Alonso a refuzat sa confirme ca este pilotul favorit al echipei, dar a dezvaluit ca Renault il vad mai experimentat. "Nu exista nimic in contract, nimic ciudat. Vor pune componentele noi intai in masina mea si ma simt confortabil stiind asta. Si stiu ca Flavio il va ajuta pe pilotul care are mai multe posibilitati", a spus Alonso. "Avem cativa piloti neexperimentati si ma simt responsabil sa imbunatatesc masina, dar asta nu ma deranjeaza deloc".

Spaniolul a adaugat ca nu se simte ingrijorat de faptul ca noul sau coechipier este tot un debutant. "Nelson Piquet Jr pare o persoana la fel de normala ca si mine, iar Flavio este special. Se pricepe cel mai bine la controlarea situatiilor din F1 si nu vad nicio problema".