Renault incearca sa revina in top

Publicat marţi, 24.04.2007 11:15

Flavio Briatore, boss-ul celor de la Renault, este de parere ca team-ul francez mai are mult de munca pentru a se putea lupta, cu sanse reale, pentru primele pozitii ale ierarhiei.

"Ne aflam in situatia in care ne luptam pentru ultimele puncte care se dau in etapa. Nu ne asteptam ca situatia sa se schimbe prea mult in cateva saptamani, dar pot sa spun ca muncim cu totii din greu pentru a ne imbunatati situatia din clasament",

a declarat Briatore.

Oficialii de la Renault au gasit vinovatul pentru startul slab de sezon al campionilor din ultimele doua sezoane: plecarea lui Fernando Alonso si schimbarea cauciucurilor Michelin cu Bridgestone.

  • joeadrianblack, marţi, 24.04.2007 12:04
    ...

    nu-mi pare rau pt niciunul, nici Renault si nici Flafio. din cate stiu eu Flavio a falimentat Benetton-ul pt ca Renault sal poata cumpara cat mai ieftin... :(((( poate asta meritati..

  • Giannig, miercuri, 25.04.2007 08:50
    good luck

    Poate nu mai este adevarul in prezent...dar Flavio detinea lantul de magazine Benetton...de ce sa si-l falimenteze? de dragul de a fi angajat Renault? Eu vreau sa-i mai vad burta si parul rebel al lui Flavio, decat zambetul siret al lui Thiessen. Flavio a taiat din planuri un nou titlu. Misiunea lor este sa termine macar pe 3, si sper sa reuseasca.