Red Bull va lansa noul monopost pe internet în 6 februarie

Publicat miercuri, 18.01.2012 09:48 de Daniel Popescu

Red Bull a confirmat că va prezenta noul monopost pentru sezonul 2012 pe site-ul său de internet în 6 februarie. Force India va lansa noua maşină în 3 februarie la Silverstone.

Alte două echipe au confirmat marţi seară planurile pentru lansarea noilor monoposturi cu care vor concura în sezonul 2012 al Formulei 1.

Campioana mondială Red Bull Racing nu va organiza un eveniment special cu această ocazie, însă va publica primele imagini oficiale cu noul monopost RB8 pe pagina sa de internet în 6 februarie la ora 15:00 (ora României).

Imaginile vor fi însoţite de interviuri cu Sebastian Vettel, Mark Webber şi codnucerea echipei austriece. Noul monopost va putea fi văzut în acţiune a doua zi, pe circuitul de la Jerez, cu ocazia primei sesiuni de teste din această iarnă.

Între timp, cei de la Force India au dezvăluit că vor lansa noul monopost în 3 februarie în cadrul unui eveniment care va avea loc începând cu ora 11:00 (ora României) pe circuitul de la Silverstone, situat în apropierea fabricii echipei. Lansarea noului monopost în 3 februarie este bizară în contextul în care în aceeaşi zi toată atenţia se va concentra pe dezvăluirea noului monopost al Scuderiei Ferrari în cadrul unui eveniment care va avea loc la Maranello.

McLaren va fi prima echipă care îşi va lansa noul monopost, britanicii confirmând anterior că prezentarea va avea loc în 1 februarie la sediul de la Woking, Marea Britanie.

Via | Red Bull Racing | Force India